Psykoterapeutit

Tietoa psykoterapeuteista ja heidän koulutuksistaan

Olemme täällä kuunnellen, tutkien ja pyrkien auttamaan sinua niissä ongelmissa, joita sinulla on itsesi ja elämäsi kanssa. Psykoterapeuteillamme on laaja ja monipuolipuolinen koulutustausta, ja vankka kokemus mielenterveyden alalta. Psykoterapiamuotoja on tarjolla monia.

Mottonamme on vapaus puhua kaikesta, mitä mielessä on. 

Saliencen psykoterapeuteilla on Valviran myöntämä suojattu psykoterapeutin ammattinimike ja me kaikki olemme myös Kelan palveluntuottajarekisterissä. Löydät meidät myös Terhikistä

Joukossamme on myös muutama psykoterapeuttiopiskelija, jotka ottavat koulutuspotilaita omavastuuhinnoin.

Klikkaamalla kuvaa pääset yhteystietoihin.

Psykoterapiasuhteesta

Psykoterapian keskeisin tekijä on yhteistyösuhde psykoterapeutin ja potilaan välillä. Siten suhteen toimivuutta on hyvä molemmin puolin arvioida ennen psykoterapian aloittamista muutamien haastattelujen ja arviointikäyntien aikana. Näiden tapaamisten tarkoituksena on arvioida molemmin puolin pitkäjänteisemmän yhteistyön edellytyksiä.

Haastatteluissa voit arvioida omaa kokemustasi yhteistyösuhteesta psykoterapeutin kanssa. Tuntuisiko luontevalta ja turvalliselta puhua juuri tälle henkilölle ja työskennellä pitkäjänteisemmin vaikeampienkin asioiden ja tunteiden kanssa ?  Vastaavasti psykoterapeutin tehtävänä haastattelukäynneillä on arvioida sitä, onko hänellä edellytyksiä asettua psykoterapiaprosessiin ja työskentelyyn juuri sinun kanssasi.

Kun sopiva psykoterapeutti on löytynyt, sovitaan psykoterapian käytännön puolesta, kuten  tapaamisten tiheydestä, tapaamisajoista ja käyntimaksusta. Psykoterapian puitteita koskeva sopimus - psykoterapiasopimus - voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti.

Yleensä haastattelukäynneistä laskutetaan psykoterapeutin normaalin käyntimaksun mukaan.


Ota rohkeasti yhteyttä !

Löydät kunkin terapeutin yhteystiedot klikkaamalla terapeutin kuvaa.