Koulutukset
Koulutuksia psykoterapeuteille ja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle

Psykoterapeutti tutkii narsismiaan -seminaaripäivä.
23.3.2019

Uunituoreessa kirjassa Haavoittunut itsetunto - Ohut- ja paksunahkaisen narsistin häpeäkokemus kuuluu Riitta Hyrckin vankka kliininen kokemus ja syvä, inhimillinen viisaus ja sisällyttämiskyky. Kirjansa pohjalta Riitta on lupautunut pitämään luennon la 23.3.2019 aiheesta Psykoterapeutti tutkii narsismiaan, mistä ei juurikaan ole puhuttu eikä kirjoitettu psykoterapian kentällä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa päivän ohjelmasta täältä.

Unet psykoterapiassa -luentosarjan toinen osa

6.4.2019

Unet ovat psykoanalyyttisessa psykoterapiatyössä merkittävä työväline, ja unien kanssa työskentelyyn voi aina löytää uusia välineitä ja uudenlaista ymmärrystä ja viisautta.

Unien kautta avautuu suora yhteys tiedostamattomaan, jolloin unien ymmärtäminen helpottaa itseymmärrystä - ja auttaa psykoterapeuttia ymmärtämään potilasta ja hänen sisäistä maailmaansa.

Luentosarjan ensimmäinen osa pidettiin 2.2.2019. Se oli erittäin rikastuttava päivä, jossa unia ja niiden hoidollisia mahdollisuuksia tarkasteltiin hyvin erilaisista näkökulmista. Uskomme myös toisen luentopäivän muodostuvan erittäin hedelmälliseksi.

Molemmat luentopäivät ovat omia kokonaisuuksiaan, jotka täydentävät toisiaan. Voit osallistua vain toiseen tai molempiin.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa päivien ohjelmasta täältä.


info@salience.fi