Psykoterapian ytimessä

Lauantai 16.11.2019, Tieteiden Talo, Kirkkokatu 6, Helsinki

Saimme käyttöömme suuremman tilan ja tilaisuuteen on vielä siten jonkin verran vapaita paikkoja.

Huom! Sali on vaihtunut - uusi sali on 505.


Kaj J. Davidkinilla on pitkän linjan kokemus psykoterapia- ja psykoanalyysityöstä. Potilastyön lisäksi Kaj toimii psykoanalyytikoiden ja psykoterapeuttien kouluttajana sekä yksilö- että ryhmäpsykoterapeuttikoulutuksissa, toimien myös työnohjaajana.

Davidkin pitää psykoterapiatyössä keskeisenä potilaan ja terapeutin keskinäistä tunnesuhdetta ja sen tarkkaa seuraamista psykoterapiaprosessin aikana.

Henrik Enckell on pitkän linjan psykoanalyytikko- ja psykoterapeuttikouluttaja, tehden edelleen myös aktiivisesti potilastyötä ja työnohjausta. Henrik oli kouluttamassa myös Saliencen uni-seminaarissa. Transferenssi ja potilaan ja terapeutin välinen suhde on myös hänenkin kiinnostuksensa kohteena.


Ilmoittautuminen:

  1. Maksa osallistumismaksu ilmoittautumispäivään mennessä Psykoterapiapalvelut Salience Oy:n tilille Nordeaan FI59 1544 3000 0544 32. Kirjoita osallistujan nimi viestikenttään. Luentopäivän osallistumismaksu on 185€.
  2. Lähetä kopio maksutositteesta osoitteeseen info@salience.fi. Mainitse vielä osallistujan nimi ja koulutustiedot.
  3. Saavu paikalle.

Luennot videoidaan ja ne tulevat myöhemmin korvausta vastaan katsottavaksi verkkoon, jolloin luennot on mahdollista nähdä myös muualla Suomessa (ja vaikka ulkomailla).