Psykoosien hoito kognitiivisen käyttäytymisterapian tekniikoiden avulla psykodynaamisessa viitekehyksessä

17.5.2019

Michael Garrett on yhdysvaltalainen psykiatri ja psykoterapeutti, joka on tehnyt merkittävän uran aidosti integratiivisen psykoosin hoitomallin luomiseksi. Garrett yhdistää hoidossa kognitiivisia tekniikoita psykodynaamiseen ymmärrykseen potilaan oireiden merkityksistä.

Hänen mallistaan on julkaistu useampia artikkeleita ja luku mm. meritoituneessa psykiatrian perusopuksessa Kaplan & Saddock: Comprehensive Textbook of Psychiatry 10. painos (2017). Garrettin luentoilta on hyvin käytännönläheinen ja sisältää tekniikan esittelyä videomateriaalin ja konkreettisten esimerkkien kautta, jotta yleisölle välittyy kuva hoitomallin soveltamiseen aidoissa tapauksissa.

"Kognitiivis-käyttäytymisterapian tekniikoita käytetään, jotta yhteys psykoottisen kokemuksen ja oman tunne-elämän välillä löytyisi uudelleen. Tämän jälkeen psykodynaaminen työskentely voi tulla enenevästi mukaan tukien itsekokemuksen vahvistumista".

Garrett vieraili Suomessa 17.5.2019. Salience Oy järjesti hänen kanssaan käytännön läheisen ja interaktiivisen luentoillan. Tavoitteenamme oli avata psykoosien hoitoa integratiivisesta näkökulmasta. Samalla tämä ilta toimi rakentavana linkkinä psykodynaamisten ja kognitiivisten psykoterapiamuotojen välillä.

Luennot ovat englanniksi, jotka välillä tulkataan tiivistetysti suomeksi. Tästä näet lyhyen esittelyn Michael Garrettin luennon alusta.

Seminaaripäivästä on saatavilla seuraavat videot:

  1. Luento, osa 1 (kesto 63 min.) - Michael Garrett, psykiatri ja psykoterapeutti.
  2. Luento, osa 2 (kesto 59 min.) - Michael Garrett, psykiatri ja psykoterapeutti.

Tilaa videot seminaaripäivästä maksamalla 58€ Salience Oy:n tilille

Nordeaan FI59 1544 3000 0544 32.
Viestikenttään viesti "Psykoosi".
Lähetä sen jälkeen kopio maksukuitista osoitteeseen info@salience.fi.

Lähetämme sinulle parin päivän kuluessa linkin video-sivustolle ja salasanan. Käyttäjätunnuksesi on se sähköpostiosoite, josta lähetät kuittikopion.

Yhteisöille maksu on 200€ ja sillä saat katseluoikeuden seminaaripäivän sisältöön koko yhteisöllesi.